Onze diensten

Bij Luyten makelaardij kunt u terecht voor aankoop- en verkoopbegeleiding. Ook is het mogelijk om via ons uw vakantiehuis te verkopen door middel van een zogeheten “stille verkoop”. Overigens is het zo dat Luyten makelaardij zowel de belangen van de koper als de verkoper vertegenwoordigt. We zorgen dan ook voor een prettig proces voor iedere partij.

Aankoopbegeleiding

Via Luyten Makelaardij kunnen wij u begeleiden tot het aankopen van uw tweede woning. Dit gaat door middel van een eerste afspraak bij u thuis. Dit kan op elk gewenst moment en 7 dagen per week. Tijdens dit gesprek bespreken we samen waar de woning aan moet voldoen, welke locatie u graag voor u ziet en wat het park allemaal aan faciliteiten moet hebben. Vervolgens gaan wij via ons netwerk aan de slag om uw gedachte te realiseren.

Wilt u een recreatiewoning aankopen voor de verhuur of belegging? Denk aan hoge rendementen. Deze kunnen vast en variabel zijn en zijn afhankelijk van de frequentie waarmee u de vakantiewoning verhuurt. Vandaag de dag zijn er veel bedrijven die dit aanbieden maar wat is nou de juiste keuze?

De objecten in het aanbod recreatiewoningen op onze site zijn veelal geplaatst op recreatieparken. Als verhuurder/belegger heeft u dan het voordeel dat alles voor u verzorgd kan worden; de boekingen, het onderhoud, de schoonmaak van het vakantiehuis tot en met de eindafrekening.

Uiteraard bent u ook altijd in de gelegenheid om zelf van de woning gebruik te maken.

Verkoopbegeleiding

Het verkopen van een recreatiewoning is een andere markt dan reguliere vastgoed.

Om tot een afspraak en mogelijke verkoop te komen gaat veel vooraf:

De intake van het object, alle positieve en eventueel negatieve invloeden met betrekking tot verkoop in beeld brengen, foto /video reportage en dit samenvoegen tot een aantrekkelijk uitziende presentatie op de site, leaflet of stand alone advertentie.

Na de verkoop begint er een nieuw traject, de koper zal worden bijgestaan, geadviseerd tot aan levering bij de notaris.

Wilt u ook graag mee in ons aanbod? Neem gerust contact met ons op.

Stille verkoop

Regelmatig komen wij in contact met eigenaren die hun woning willen verkopen maar het niet concreet willen aanbieden op internet of via andere kanalen zoals social media.

Bij deze eigenaren nemen wij dan een ‘’stille verkoop’’ aan. Deze verkoop bieden wij dan vertrouwelijk aan binnen ons netwerk.

Totaal begeleiding proces

Of het nu om 1 object gaat of om meerdere, after sales is belangrijk. Luyten Makelaardij richt zich in de transactie zowel op de koper als op de verkoper, beiden partijen hebben hun vertrouwen uitgesproken en daar besluiten op genomen. Vandaar dat after sales een belangrijke plaats inneemt in het ver/aankoop proces. De verkoper zal uitgebreid worden geïnformeerd over de eventuele koper, Luyten Makelaardij zal conform de wet een cliënten onderzoek doen zodat de ver/koper nimmer geconfronteerd zal worden met problemen achteraf.

Zaken als overdracht, btw, verplichtingen (kettingbedingen etc), lopende belastingzaken (woz) en nog tal van bijkomende “zaken” worden altijd 100% geregeld door Luyten Makelaardij ter voorkoming van problemen achteraf of u nu koopt of verkoopt. U dient alles exact te weten.

Na opdracht tot koop of verkoop aan ons kantoor van uw object(en) is het onze zorg en u ontvangt alleen de benodigde informatie m.b.t voortgang of ontwikkeling.

Luyten Makelaardij heeft gedegen partners voor financiering, verzekering, onderhoud, inventaris, kortom een meer dan totaalpakket te bieden.