Luyten Makelaardij is dé recreatie makelaar van Nederland. Bij ons wordt de verkoop of aankoop van uw woning altijd begeleid door een makelaar, die de markt door en door kent. Bovendien komt het woord ‘passief’ niet in ons woordenboek voor. Wij zetten geen verkoopbord in uw tuin en wachten rustig af tot potentiele kopers zich bij ons melden. Nee, wij verleiden huizenkopers op Funda, social media en onze unieke website. Met frisse teksten, professionele foto’s en een moderne video zorgen wij ervoor dat uw woning wordt verkocht!

Wij staan daarnaast 7 dagen per week voor U klaar. Transparante en duidelijke communicatie is een kenmerk van onze dienstverlening.

Wij blijven niet stilstaan en leunen niet op behaalde resultaten uit het verleden. We weten allemaal dat die geen garantie zijn voor de toekomst!

Iedere opdracht is een nieuwe uitdaging en iedere dag biedt nieuwe kansen. Tel daarbij onze jarenlange kennis van de regio op, waardoor we een enorm netwerk hebben opgebouwd. Op deze wijze bewijzen wij elke keer weer dat wij de makelaar van nu zijn en de meeste kansen bieden om je huis op de beste wijze te verkopen.

Maak kennis met ons team!

Jos

Jasper

Patou

Damiano

Claudine

Demi

Dhidey

Eva