Vakantiehuis verkopen via de recreatiemakelaar van Nederland

Wanneer u uw vakantiehuis wilt verkopen is het belangrijk dat het verkoopproces vlot en professioneel verloopt. Uiteindelijk wilt u het onderste uit de kan halen en het huis voor de best mogelijke prijs verkopen. Een ervaren recreatiemakelaar kan dit voor u realiseren.

Door zijn onderhandelingsexpertise en kennis van de markt zal een recreatiemakelaar uw vakantiehuis doorgaans voor 4% meer verkopen. Als u uw vakantiehuis zorgeloos wilt verkopen, is dit uw beste optie. Alles wordt voor je geregeld. Wij maken alle afspraken, onderhouden het contact met het park voor u, doen alle bezichtigingen, onderhandelen met u en uiteraard stellen wij de koopovereenkomst op.

U hoeft zich absoluut geen zorgen te maken over de verkoop van uw vakantiehuis. Alles werd verkocht tegen de vooraf bepaalde prijs, geen verrassingen achteraf.

Verkoopondersteuning voor eigenaren en ontwikkelaars van vakantieparken

 

Hoe verkoop ik als eigenaar of ontwikkelaar van een vakantiepark een vakantiehuis? Deze vraag wordt ons steeds vaker gesteld. Luyten Makelaardij heeft daarom een ​​unieke service ontwikkeld om eigenaren en ontwikkelaars geheel (of gedeeltelijk) te ontzorgen. Verkoop uw vakantiehuis succesvol met een van onze experts. Wij ontzorgen u in het gehele proces of het nu gaat om promotionele activiteiten of het voeren van verkoopgesprekken tot het opstellen en ondertekenen van de koopovereenkomst.

Neem vrijblijvend contact op over uw vakantiehuis